Az ambíciótól az értelemig - a fordulópont

2011. 11. 21., Hétfő

Egy új, fantasztikus spirituális film Louise L. Hay kiadásában Dr. Wayne W. Dyer főszereplésével. Negyven felett minden férfinak és nőnek szinte kötelező, ún.“ezt látnod kell” film!

Egy új, fantasztikus spirituális film Louise L. Hay kiadásában Dr. Wayne W. Dyer főszereplésével. Negyven felett talán minden férfinak és nőnek szinte kötelező, ún.“ezt látnod kell” film, coachként is jó szívvel ajánlom.

„Szinte felkészületlenül, belépünk az élet délutánjába. Ami ennél is rosszabb, hogy ezt a lépést azzal a téves előfeltevéssel tesszük, hogy Igazságaink és Elveink kiszolgálnak minket, ahogy azt elgondoltuk.

De az élet délutánja nem élhető a délelőtti program szerint. Mert ami elég volt délelőtt, délutánra már hazugság lesz belőle.”

http://vimeo.com/25751028

Az ambiciótól az értelemig - A fordulópont from szolgakurzus on Vimeo.

 

 

 

 

 

Ági - - 2012. Már. 23. 11:08:00

Kedves Kriszta! Megdöbbentően érdekes volt a film. Nem könnyű és szórakoztató, hanem elgondolkodtató. Kicsit átgondoltam az életemet, a napjaimat, önmagamat. Érdekes inspirációt adott (emellett az angolt is gyakoroltam..) Louis L. Hay Éld az életed c. könyvét is olvastam, amely saját példáján is bemutaja azt, hogy 40-50 között még nyugodtan lehet váltani, változni, mert van rá idő és lehetőség. Csak belső akarat és elszántság és kitartás kell hozzá. Ez utóbbi előteremtéséhez nekem segített a könyv és a film is.

 

Kriszta - http://mywaycoaching.hu/ - 2012. Már. 24. 12:46:00

@ Ági:Ági, annyira örülök, hogy megnézted a filmet! Szenzációsan jó szerintem is, és pont azoknak az önmagukra igényes, gondolkodó és boldogságra ítélt embereknek szól, amilyen te is vagy (és remélem, még sokan, akik itt a honlapon kincskeresnek )!
Ugye hogy nem kell megijedni a hosszától (hány hosszú szemetet végignéztünk már a TV-ben, igaz?), angolul tanulóknak-tudóknak külön csemege, egyébként feliratos, olvasni meg mindenki tud... :-)
Gratulálok a döntésedhez, hogy ismét tettél valami fontosat magadért!
Szeretettel üdvözöllek:
Kriszta

    1 / 1    

« Vissza az előző oldalra

"Hogyan lehetne olyan életem,
amilyet igazán szeretnék?"

 

Most közelebb kerülhetsz a saját, legbelsőbb válaszodhoz!

Tedd meg most az első lépést - KATT IDE:

 

Kitöltöm a tesztet!

 

toltsd_ki_a_tesztet.png