Mihalec Gábor: Gyűrű-kúra

2013. 02. 20., Szerda

Szeretettel ajánlom ezt a könyvet házasoknak, házasulandóknak, és mindazoknak, akiknek valaha is megfordult már ilyesmi a fejében! :-)

Szeretettel ajánlom ezt a könyvet házasoknak, házasulandóknak, és mindazoknak, akiknek valaha is megfordult már ilyesmi a fejében! :-)"Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogy vigyázzanak a párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete."

(Prof. Dr. Bagdy Emőke, pszichológus, egyetemi tanár)

"Ez a könyv okos, szakmailag hiteles  ugyanakkor elegáns stílusban megírt, érdekfeszítő munka. Minden rászorulónak  és azoknak is, akik még nem tudják, hogy rászorulnak  hathatós segítséget nyújthat abban, hogy házasságuk válságos pillanatait "épségben" átvészeljék, és időben induljanak el együtt, kéz a kézben a lejtőn  fölfelé!"

(Dr. Ranschburg Jenő, klinikai szakpszichológus, egyetemi tanár)

"Jó érzéssel ajánlom ezt a kis könyvet mindenkinek, aki házasságkötésen töri a fejét. A szerző a könyvet alap emberi értékekre, igényekre építi, és tisztán, jól érthető, követhető, kötetlen stílusban ír ezekről, aktuális családkutatási eredményeket is figyelembe véve. Teszi ezt hiteles természetességgel, olyan nehéz kérdéseken keresztül, mint a szexualitás, a szülővé válás, a pénz, a rokonok, a különböző szerepek és a szabadidő."

(Blága Gabriella, klinikai szakpszichológus, kiképző családterapeuta)

"A házasság az egyik legértékesebb emberi kapcsolat, ezért különös védelemre van szüksége, hiszen nem az anyakönyvi kivonat fogja Önöket összetartani, erre csak a kölcsönös szeretet képes. Ehhez nyújt segítséget ez a kézikönyv hasznos és életszerű tanácsokkal."

(F. Szőllősi Csilla, anyakönyvvezető)

 

 

 

 

 

 

« Vissza az előző oldalra

"Hogyan lehetne olyan életem,
amilyet igazán szeretnék?"

 

Most közelebb kerülhetsz a saját, legbelsőbb válaszodhoz!

Tedd meg most az első lépést - KATT IDE:

 

Kitöltöm a tesztet!

 

toltsd_ki_a_tesztet.png