Megtette, és tényleg kibillentett az állóvizemből!

F. Tóth Krisztina


 

Azzal az elképzeléssel érkeztem Krisztához, hogy de jó volna, ha az eddigi állóvízből ki tudna billenteni! Mivel csak az írásain keresztül ismertem és  közvetlenül csak 5 percre találkoztunk egy konferencián, ezért nem tudtam pontosan, mire is számíthatok. Számomra a rendszeresen megküldött levelei nagyon sokat segítettek, nagyon megszerettem azokat. Az írások nagyon emberiek, néha megdöbbentőek, tükröt tartanak, mégis segítőkészek és megoldást kínálóak voltak.
Mindez egy nagyfokú bizalmat keltett bennem Kriszta iránt.


Úgy éreztem, hogy ha egyszer az írásain keresztül ennyire profi, akkor biztos szemtől szembe még többet tud segíteni. Azért fordultam Krisztához, mert elakadtam. Egyfelől a munkahelyemre 14 év után kikerült az ELADÓ tábla, ami világossá tette számomra, hogy 53 évesen változtatnom kell. Másfelől a férjemmel felneveltük a gyerekeinket és noha mindig is jól megvoltunk, valahogy mégis üressé vált a kapcsolatunk, amit nem akartam elfogadni. Nem utolsósorban vannak olyan álmaim, amit az eddigi életem során nem volt alkalmam megvalósítani, mert a család ellátása és a munka volt az elsődleges életfeladatom. Szeretnék most már kicsit "önző" lenni, és az elképzeléseimet, vágyaimat megvalósítani.

 

Azt már régóta letisztáztam magamban, hogy itt az ideje egy "élet reformnak" és igazából meg is terveztem - egyedül -, de nem jutottam egyről a kettőre. Hol a félelmeim, hol pedig az önbizalmam kerekedett felül, ugyanakkor állandóan csak keringtem magam körül. Ezt pedig tetézte, hogy a férjemet nem vontam be és nem együtt akartuk a változtatást.Hát megragadtam az alkalmat a Villámcoachingra.


Már az nagyon szimpatikus volt, hogy Kriszta fel akart készülni és engem is fel szeretett volna készíteni a találkozóra. Felkért, hogy dogozzak ki és gondoljak át néhány kérdőívet, hogy a közös időt a legjobban tudjuk majd kihasználni. Így mikor megérkeztem, azonnal "belevágtunk a lecsóba". :-)


A Villámcoaching 2 órája gyorsan eltelt, ugyanakkor nagyon-nagyon tartalmas volt, és nem is értem, hogy férhetett ennyi minden bele!

Amit az elején csak félve reméltem, Kriszta megtette, és tényleg kibillentett az állóvizemből!


Krisztával olyan volt együtt dolgozni, mintha ezer éve ismertük volna egymást, és már az első pillanattól kezdve. Olyan volt, mintha már ismerte volna az életemet, a problémáimat és már tudta is, milyen eszközt húzzon elő a tarsolyából.

 

Nem a tutit mondta meg nekem, hanem rávezetett arra, hogyan mondjam ki magam a gondolataimat és az érzéseimet (hát nem egyszerű!), majd én magam hogyan tudnám jól megoldani a gondjaimat. Nem engedett el és nem hagyta, hogy "eltévedjek", fogta a kezem és nem nyugodott addig, amíg nem látta azt, hogy igen, ez az!!!

Csodálatos képesség!


Amit megtanultam a Villámcoachingon, hogy nem kell azonnal elérnem a csúcs álmomat - emiatt állandóan ostoroztam magam -, hanem szépen lépésről lépésre, megfogalmazva-megtervezve a következő szintet, mindig csak a következő lépést megtéve. Azt is megtanultam, hogy egyedül nem fog menni, nem lehet nem bevonni a férjemet, ami egyébként is segíti a közös utunkat. Mindezek után elemeztük, hogy hol tartok, hova szeretnék eljutni és mikor gondolom, hogy ELÉG JÓ-e az, ahova eljutottam. No, az én fogalmaimban ilyen sose létezett, nekem csak a 100% volt jó! Szembesülni  mindezzel óriási dolog, azt gondolom!Ezzel párhuzamosan a falaim szinte leomlottak, és megkaptam a magam lökését!!


Azoknak ajánlom Krisztát, akik őszintén, nyitottan állnak oda feltárni a problémáikat, érzéseiket, gondolataikat és van bátorságuk magukba nézni és a saját maguk útját megkeresni.
Ehhez Krisztában egy kiváló szakemberre fognak lelni!"

 

Széllné Papdi Katalin

CIO, Lombard Leasing Ltd

 

 

 

 

 

« Vissza az előző oldalra

"Hogyan lehetne olyan életem,
amilyet igazán szeretnék?"

 

Most közelebb kerülhetsz a saját, legbelsőbb válaszodhoz!

Tedd meg most az első lépést - KATT IDE:

 

Kitöltöm a tesztet!

 

toltsd_ki_a_tesztet.png