Segített, hogy megtaláljam a belső válaszaimat

F. Tóth Krisztina


"Egy coaching nyílt nap alkalmából sikerült találkoznom Krisztával egyéni coaching keretében, szinte a véletlennek köszönhetően. S én azóta is hálás vagyok ennek a „véletlennek”!  

 

Az első benyomásaim máris pozitívak voltak: széles mosollyal, barátságosan, természetesen, kedves odafordulással és hihetetlen közvetlenséggel nyitott felém. Hamar oldotta bennem a kezdeti feszültséget, dekoncentráltságot. A beszélgetés során végig éreztem az értő figyelmét, nagyon jól rá tudott hangolódni a gondolataimra, az érzéseimre. A rövid egy óra nagyon hatékony volt: sok felismerésre jutottam a bennem munkálkodó kérdésben.

 

Kriszta felkészülten, tapasztaltan, teljesen hozzám igazodva, de határozott ütemet adva a beszélgetésnek segített, hogy megtaláljam a belső válaszaimat és kimondva azt tudatosan is a magamévá tegyem. Végigvezetett egy úton, amin már egy ideje járok, de vele együtt most egy nagy szakaszán végig tudtam futni.

 

Nagyon tetszett a beszélgetés alatt, hogy Kriszta sok humorral, bátorítással, vidámsággal, vagánysággal, játékos eszközöket használva, szemléltetve az elmondottakat, ábrával jegyzetelve, szimbolikus képeket használva tette élővé és még jobban megragadóvá, bevésődővé a beszélgetést.

 

Köszönöm…

… a tartalmas coachingot,

… a felismerést, hogy igenis: segítséget kérni is jó, nem csak adni,

… az ajánlott technikát a további belső „munkához”,

… a vizualizált, spontán, intuícióból érkező jövőképet , a hozzá vezető felvázolt utat az első konkrét lépéssel,

… továbbá a bátorítást és biztatást!

 

Nagyon sok erőt is lendületet kaptam a beszélgetésünktől. Sok hasonló remek munkát kívánok! Remélem, fogunk még találkozni.

 

Köszönöm, Kriszta!"

 

Dr Bira-Erdő Enikő

 

 

 

 

« Vissza az előző oldalra

"Hogyan lehetne olyan életem,
amilyet igazán szeretnék?"

 

Most közelebb kerülhetsz a saját, legbelsőbb válaszodhoz!

Tedd meg most az első lépést - KATT IDE:

 

Kitöltöm a tesztet!

 

toltsd_ki_a_tesztet.png