Újra magabiztossá váltam, személyes sikereim vannak

F. Tóth Krisztina


"Nehéz évek állnak mögöttem, a bénultság spiráljába kerültem. A stressztünetek az életem minden területén gátoltak, az egészségemet fenyegették. Éreztem, hogy ez már nem ÉN vagyok.


Kriszta utat mutatott abban, hogyan találjak vissza önmagamhoz. Kedves természete, mesteri felkészültsége, optimista emberi megnyilvánulásai mind hozzájárultak ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam.


Segítséget kaptam akadályaim leküzdéséhez, gyökereim megértéséhez, a bizonytalanságaim, félelmeim elűzéséhez, bátorítást a változtatáshoz. Nyílt, pozitív légkörben, lépésről-lépésre vezetett végig azon az úton, hogy ismét vannak világosan megfogalmazott céljaim, azok eléréséhez módszereim, belső forrásaim az asszertivitásban.


Kriszta segített abban, hogy sokkal mélyebben megismerjem magam, alternatív megközelítéssel, egészen más szemszögből vezetett rá problémáimra. A kipróbálásra serkentő „házi feladatok" és a kapott anyagok azt jelezték nekem, hogy fontos vagyok Krisztának, fontos a sorsom alakulása.  Legfőképpen, hogy fenntartható változás állandósuljon a szakmai-, és személyes életemben. 


Megtanultam, folyamatosan gyakorlom azt a módszert, amit a kezembe adott. Már felvállalom az érzéseimet, ura vagyok a feszültségeimnek, újra magabiztossá váltam, személyes sikereim vannak.


Találkoztam egy emberrel, akinek értékrendje, gondolkodásmódja csodálatra méltó, akiből sugárzik a humánum. Mély empátiával közelítette meg problémámat, új lehetőségeket villantott fel, sőt, rávezetett egy új útra, amit már magam fogok bejárni. Neki köszönhetem az ismét megélt siker örömét, a határidőnaplóm szelősebb újratervezését.

Köszönöm, Kriszta!"


Kézi Zoltánné Julianna, az SOS-Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványa kecskeméti területi igazgatója

 

 

 

 

« Vissza az előző oldalra

"Hogyan lehetne olyan életem,
amilyet igazán szeretnék?"

 

Most közelebb kerülhetsz a saját, legbelsőbb válaszodhoz!

Tedd meg most az első lépést - KATT IDE:

 

Kitöltöm a tesztet!

 

toltsd_ki_a_tesztet.png